PHP-scripts

Hits: 160391
Hits dag : 50
Online : 1

Kontaktformular med PHP (v. 2018-10-04)

Download Source Code

kontaktformular.source.build-20181004.zip [Downloads: 1932]

Om kontaktformularen

Kontaktformularen sætter brugere af en hjemmeside i stand til at kontakte dig via en HTML-formular. En bruger vil ikke kunne se din e-mailadresse før du evt. svarer på personens henvendelse. Dette kan hjælpe til at modvirke at din e-mailadresse kommer på en spamliste. Desuden skal brugeren indtaste et såkaldt captcha, som er bogstaver skrevet med lettere obskur skrift i et billede og som skal indtastes i et felt som en slags password. Denne kontrol modvirker at spamrobotter bruger formularen.

Forudsætninger

Kom i gang med kontaktformularen

  1. Download ovenstående pakke og udpak den lokalt på din computer.
  2. Åben filen index.php med et tekstredigeringsprogram og skriv den eller de e-mailadresser der skal modtage mail sendt fra formularen på linie 2. Flere adresser kan tilføjes kommasepareret. Adresserne vil være synlige for hinanden, men ikke for brugeren af formularen.
  3. Angiv en afsendermailadresse på linie 3. Denne vil blive vist som afsender af mails fra formularen og vil kunne ses af brugeren hvis denne vælger at modtage en kopi. Nogle webhosts kræver at afsenderadressen er en reel e-mailadresse under det domæne hvor scriptet anvendes. Denne kan f.eks. navngives som no-reply.
    Gem og luk filen.
  4. Upload mappen og indhold til din webserver via f.eks. FTP.
  5. Åben din webbrowser og åben filen index.php i den uploadede mappe og systemet skulle være klar til brug. Prøv at sende en mail til dig selv som test.

Ekstra muligheder

Screendump

Følgende screendump viser hvordan kontaktformularen ser ud i Chrome v. 69.